Kuveyt Dışişleri Bakan Yardımcısı Halid el-Carallah bugün yaptığı açıklamada, ülkesinin Körfez’deki Uluslararası Deniz Güvenliği Koalisyonu’na katılmaya “uzak olmadığını” belirterek, Kuveyt’in koalisyonun ayrıntıları inceledikten sonra resmi konumunu açıklayacağını söyledi.
Kuveyt resmi haber ajansı KUNA’nın haberine göre, Bakan Yardımcısı Halid el-Carallah düzenlediği basın toplantısında, Kuveyt’in Körfez’deki uluslararası deniz ticaretini korumak için Manama ve Tampa’da düzenlenen koalisyon toplantılarına katıldığını ifade ederek, ülkesinin bu toplantılara katılmaya devam edeceğini vurguladı.
El-Carallah, Kuveyt’in resmi olarak koalisyona katılma tutumunu ilan etmediğini belirterek, Kuveyt’in koalisyon fikrinden uzak olmadığını dile getirdi.
Kuveyt: Uluslararası Deniz Güvenliği Koalisyonu'na uzak değiliz

Kuveyt’in başkentinden (KUNA)
Kuveyt: Uluslararası Deniz Güvenliği Koalisyonu'na uzak değiliz

Kuveyt’in başkentinden (KUNA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة