Almanya Başbakanı Angela Merkel, Libya Ulusal Ordusu lideri Mareşal Halife Hafter ile Berlin'de görüştü.
Almanya Başbakanı Merkel, Hafter ile Berlin'de öğle yemeğinde bir araya geldi. Libya'daki son durumun değerlendirildiği görüşmede siyasi sürecin başarılı olabilmesi için askeri çatışmaların durdurulmasının önemi ele alındı.
Görüşmeyle ilgili olarak Federal Hükumet Basın ve Enformasyon Dairesi (BPA) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Merkel, Libya'da taraflar arasındaki çatışmaların askeri bir çözümle çözülmesinin mümkün olamayacağı, Berlin konferansının kararları doğrultusunda ateşkesin sağlanması ve siyasi sürecin ilerlemesi barışın gelmesi için en doğru yol olduğu, Hafter'e bir kez daha söylendiği bildirildi.
Merkel Hafter'le görüştü
https://turkish.aawsat.com/home/article/2173156/merkel-hafterle-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC
Merkel Hafter'le görüştü
Merkel Hafter'le görüştü
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
(AFP)
Venezuela’nın devrik Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun destekçileri, serbest bırakılmasını talep etmek için gösteri düzenledi (AFP)
Venezuela İçişleri Bakanı Diosdado Cabello dün Karakas'taki gösteride konuşuyor (AFP)